Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2020, 13:03
Jestem daleki od oczekiwania sukcesów albo gry na poziomie drużyn z najlepszych cupiałowskich czasów. Jak już ktoś wyżej wspominał , chciałbym zobaczyć drużynę , która ma jakiś pomysł, która ma ambicję, walczy. Parę razy dostaniemy w łeb , czasami wygramy , czasami zremisujemy ale oczekuję walki i ambicji . Nikt mi nie wmówi , że powodem porażki z KSZO były ciężkie przygotowania. Drużyna z poziomu ekstraklasy ma obowiązek wygrać z takim zespołem nawet wstając od stołu po wigilii. Kompletnie zlekceważyli przeciwnika . w dodatku te teksty Skowronka o ambicji na treningu i w sparingach... za to punktów nie przyznają niestety. Trener musi coś powiedzieć i wstawić się za drużyną ale tutaj mocno popłynął .
Na ostatnie 4 mecze, KSZO wygrało jedno- z Wisłą, pozostałe w cymbał z takimi potęgami jak :

Avia, Podlasie Biała Podlaska, Podhale.

Zaznaczam , że nie jestem za zwolnieniem Skowronka już teraz. Niech pracuje min. do zimy - i tak nikt lepszy do Nas nie przyjdzie. Spadek nam również w tym sezonie nie powinien grozić, chyba... Natomiast jeżeli całą rundę będziemy wyglądali jak zespół człapaków z pomysłem na grę ala kadra Brzęczka to Skowron Out.
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 07.09.2020 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując