|
No ja nie wierzę co czytam, ale Ogryzek nie kompromitowałbyś się po raz kolejny, bo ja doskonale pamiętam twoje podejście do Stolarczyka.
Tam go gnoiłeś niesamowicie, a teraz bronisz Artura Skowronka pisząc że nie ma nawet pół napastnika? Przypomnieć Ci skład Stolarczyka kiedy musiał grać Plewką, Grabowskim itd.?
Oczywiście, ja sam uważam, że Skowronek powinien dalej pracować, nie ze względu na to że jest dobry, ale dlatego, że do Wisły nie przyjdzie żaden lepszy a przynajmniej nie na tyle dobry trener który z tych piłkarzy jest w stanie wykrzesać dużo lepsze wyniki. Więc po co nam kolejny trener?
To jest dokładnie taka sama sytuacja jak ze Stolarczykiem. Dopóki miał kadrę która pozwalała mu punktować to punktował i to bardzo dobrze. Potem kadra się posypała i była dramatycznie słaba, nawet nie ma porównania do tego co ma w tym momencie Artur Skowronek. Teraz kadra jest przeciętna, wtedy w obliczu kontuzji była na poziomie II ligi.
Tylko ty wtedy jechałeś po Stolarczyku grubo, a teraz jesteś czołowym obrońcą Skowronka. Zresztą każdy sobie może wejść w temat o Stolarczyku i przeczytać ostatnie wpisy. Teraz taka hipokryzja kłuje w oczy niesamowice...
|