Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2020, 13:25
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Podobnie jak pisanie o Wuju...
Ale tutaj uszczypliwość polega chyba nie na nawiązaniu do wulgaryzmu, tylko do tego, że zatrudnienie swojego opiekuna i rodziny jako trenera to bardzo zły pomysł. Podobnie jak w drugą stronę powoływanie Błaszczykowskiego do kadry od czasu zmiany selekcjonera. Przynajmniej ja posługuję się tak tym zwrotem.

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Sugerowanie, że Kuba już teraz dogadał się z Brzeczkiem za plecami Skowronka, jest sugerowaniem że Kuba jest chamem i sk..
Nikt nie sugeruje, że ktoś się dogadał, ale że taki pomysł się tli. Skowronkowi skończy się kontrakt, to pójdzie w świat. Nikt mu przecież nie obiecywał dożywotniej pracy w klubie. Rozumiem, że tym bardziej sondowanie trenerów, kiedy drużynie gorzej idzie z dotychczasowym to też jest chamstwo i s....ysyństwo?

AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Przeciez tak moga pisac tylko odpady pokarkowe, nie przejmowalbym sie za bardzo tymi opiniami.
Nie wiem, co piszą odpady pokarkowe. To, jak pomyliłem się w ocenie poprzedniego rozdania nauczyło mnie dystansu.

Pozdrawiam!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując