Wyświetl pojedynczy post
D@mian
Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2020, 21:54
Dzisiaj trener wystawił chyba najlepszy możliwy skład na ten moment i bardzo słabo to wyglądało. Pewne jest, że nikt go nie zwolni na razie. Martwi mnie najbardziej brak pomysłu na organizowanie ataków. Poza indywidualnymi błędami ta obrona nie gra już tak radosnej piłki jak rok temu - to plus. Pozytywem jest również Yeboah i zdrowy Kuba oraz postawa Dawida Szota. Niestety ale Beqiraj powinien na swoją prośbę nie jechać na kadrę, a solidnie popracować 2x dziennie na treningach przez najbliższe 2 tygodnie... Pisałem na shoutoboxie, że Paweł Brożek prosto z grilla dałby więcej jakości dzisiaj niż nasz nowy napastnik. Chciałbym też w końcu usłyszeć od naszego trenera, że dokładnie widzi błędy własne i drużyny, a on niestety ciągle swoje. To już drugi "wypadek przy pracy" na 3 rozegrane mecze. Oby te wypadki się już skończyły, bo będzie kolejny bardzo ciężki sezon na dnie tabeli. Kończąc wątek: jestem całkowicie przeciwny jego zwalnianiu w tym momencie ale musimy zobaczyć w końcu progres, a nie ciągły regres w grze drużyny. Ja bym na miejscu TJ+JK+DB wziął Kubę na dywanik i poprosił o szczerą opinię czy zawodzi materiał ludzki, przygotowanie fizyczne czy trener nie ma pomysłu.
Odpowiedz cytując