Wyświetl pojedynczy post
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2020, 19:54
Jeśli walczymy o utrzymanie to wiadomo, że bedziemy przegrywać...ale kur..
gramy pyte z przodu. Jak mamy przyciągnąć kibiców na mecz jeśli nie stwarzamy sytuacji a tym samym nie ma emocji?

Nie pierniczcie, że jesteśmy tacy słabi żeby nie stwarzać sytuacji grając u siebie ze słabym dzisiaj ślaskiem (Uważam, że Jaga była lepszym zespołem)

Gość jest do wyjebania póki nie zjebalismy jeszcze sezonu. Nie wiem kto może przyjść i zagwarantować fajną gre z przodu ale też niekoniecznie wygrany mecz.

Tylko fajna gra z przodu dająca sporo strzałów przyciągnie kibica, bo zaraz przy tej pycie co gramy każdy będzie wolał wydać pieniądze na hulajnogę z bolta by pojeździć na kaźimierzu.

Jeszcze w 61 minucie rzuciło mi się w oczy to że Sadlok z lewej strony wykonuje rzut wolny i krzyczy do Janickiego "gdzie?!" i kamera na Janickiego a on "pokazuje ręką gdzie chce piłke".

Jeśli tego nie mają czasu potrenować w tygodniu to nie wiem co robią.

Na tę chwilę nasze ataki są tak żwawe i efektywne, że potrafimy strzelić gola 3 ligowcowi, który i tak nam jebnął dwie.....

Wątpie, żeby trio chciało zwalniać Skowronka dlatego proszę Cię Artur podaj się do dymisji.
Odpowiedz cytując