Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2020, 18:20
Panie Lis - dwa mecze i 4 gole puszczone, z czego dwa zawalone. Pobudka! Dobry koniec poprzedniego sezonu w wykonaniu naszego bramkarza, a teraz katastrofa. Widać po nim brak pewności siebie mam wrażenie.

Nasza formacja defensywna to skład węgla i papy. Panowie kopią się po czołach. Wszyscy do wyjebania bez wyjątku.

Pan trener - daje grać beznadziejnemu emerytowi z Czarnogóry, zdejmuje z boiska rozpędzającego się Savicia, za najlepszego i jedynego błyskotliwego piłkarza wprowadza (swoją drogą nasz nowy Guerrier powinien zostać zmieniony z 10 minut wcześniej) ruszającego się jak wóz z węglem Silvę. Nie chcę dołączać do grona krytyków, ale ktoś tutaj chyba się pogubił. Zupełnie nie reaguje na to co się dzieje na boisku.

Stałe fragmenty, widać, że katowane non stop. Rzuty rożne oddajmy lepiej od razu przeciwnikowi, przynajmniej unikniemy kontry.

Niechże się ten sezon już skończy. A nie, zapomniałem, że dopiero się rozpoczął.

PS
Jak będziemy prezentowali taką postawę na boisku, to cierpliwość kibiców prędzej czy później się skończy, a liczba chętnych na dorzucanie swoich ciężko zarobionych pieniędzy i sponsorowanie tych sportowych miernot będzie znikoma.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 29.08.2020 o godz. 18:34.
Odpowiedz cytując