Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2020, 23:57
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
zle zacytowaleś , post Jontka byl odpowiedzią na INNY mój post niż zacytowałeś

jak widać zgadzasz sie z tym co napisałem , natomiast Jontek zapewne też (bo cieżko żeby było inaczej chociaż kto wie czytajac to forum) , a jego post odnosił sie do innego z moich

mianowicie tego ze AS jest dla Kuby zwyczajnie wygodny
Wiesz, w zasadzie te wpisy mają jednak wspólny mianownik:

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
a co wolalbys zeby powiedzial ze jego pilkarze sa chujowi , ze jakby on rzadzil a nie Kuba , to by polowe kadry wyejbal a wogle to pracuje tu za kare ?
Póki co AS nie przyznaje publicznie że piłkarze są chujowi, ani że jest przydupasem Kuby. To już coś. Natomiast myślę, że trio mogło znaleźć jednak kogoś, kto lepiej znałby się na trenerce, przy czym wciąż byłby dla Kuby wygodny.

Natomiast czepiając się jeszcze bardziej słówek:
Jontek napisał(a):Wyświetl post

Jaki trener nie przyjdzie to Messi robi co chce, bo ma taką pozycję.
Przyszedł Koeman i Messiego najpewniej już w Barcelonie nie będzie.

Także byliśmy, jesteśmy, będziemy. Zakładam że zgadzasz się z tym co napisałem , Jontek zapewne też, i w tej atmosferze wzajemnego zrozumienia czekajmy lepszych czasów.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując