FraMat napisał(a):

Będę bronił Lisa.
Strzał był bardzo mocny, a Makuszewski miał wiele szczęścia. Za to w kilku innych sytuacjach Lis pokazał spore umiejętności.
Zdaje się jednak, że na tym forum zamiast osób choć trochę znających się na piłce mamy ludzi bezmyślnie powtarzające modne frazy typu: Boguski wszystko psuje, a Lis nie potrafi bronić...
Jeśli miejsce Lisa jest w pierwszej lidze to miejsce @Jontka na forum Cracovii.
Żal was czytać.
A Basha dostał kartkę chyba za to, że przy szybkim wybijaniu wolnego przez jagę nie odsunął się na przepisową odległości i jeszcze próbował sugerować, że to nie była jego wina.
Abramowicz nie zdążył niczego pokazać? Pokazał, że nie boi sie szybkich wejść i walki o pozycję.
Ale co ja tam wiem?
|
Wiesz, nie widziałem powtórki, ale mam wrażenie, że to szło w takim tempie, że kartka była totalnie z dupy. Był faul, oni postawili piłkę i z jeszcze toczącej starali się grać, na co widać, że chyba sędzia coś tam chrzaknął i piłkę cofnęli. I trwa ustawianie piłki, może z sekundę - dwie, a na lini ustawia się Basha. Zwykle kartki w takich sytuacjach są jak ktoś.stoi na linii dłużej niż dwie sekundy, a tam chyba to tyle trwało.
Poza tym jeszcze jedna obserwacja - oprócz tego, że wyglądali jakby mieli nogi z cementu, to momentami w pierwszej połowie widać było jakieś tam pogranie między pomocnikami i obrońcami. Mam nadzieję, żę jak w końcu wejdą w optymalną formę to to będzie normą.