Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2020, 13:42
Nie wiem skąd temat Nawałki. To trener nie dla Wisły. A rozmowa o jego pracy w kadrze czy osobowości jest tu zbędna.

Plotki o Brzęczku nie mają, o ile mi wiadomo, żadnej podstawy w przecieku, ale biorąc pod uwagę to, jak zarządzany jest klub, wydają się prawdopodobne.

Moim zdaniem Brzęczek to bardzo przeciętny trener. W porównaniu do Skowronka ma większe doświadczenie i chyba jest mniej konfliktowy, więc zawsze byłby to progres. Gdyby jednak przyszedł, to mielibyśmy problem, bo facet nie czułby żadnej presji i byłby niezwalnialny. To byłby taki roześmiany Jurek, który w krótkich spodenkach jeździł po Europie odwiedzać kadrowiczów i robił sobie z nimi fotki. Mam też własną teorię na temat problemów Brzęczka ze zdrowiem, to mogłoby mu przeszkadzać w codziennej pracy, ale ponieważ sugeruję się tylko jego wyglądem, a nie jestem lekarzem, to nie ośmielę się tu nic napisać.

Chyba, że nie bierzemy dyrektora sportowego, bo zostanie nim właśnie wujek Jurek. Gdyby miał obok siebie jakichś ludzi do pracy, to na pewno byłoby to dużo lepsze rozwiązanie niż zatrudnienie go w roli trenera.

Skorży oczywiście nie weźmiemy, choćby dlatego, że nie zmienimy i nie powinniśmy na razie zmieniać trenera. Dlatego wspomniałem o nim tutaj w ramach ciekawostki.
Ostatnio edytowane przez czaro : 24.08.2020 o godz. 13:48.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując