Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2020, 20:37
Adasss napisał(a):Wyświetl post
X-Ray: bzdura, że największa wina jest Żukowa. Kiedy ostatni raz widziałeś w E-klasie podanie po ziemi ze stojącej piłki wykonane z tej strefy, które przechodzi środkiem boiska przez dwie linie? Ja sobie nie przypominam. A czemu? Bo takie zagranie blokuje się już w pierwszej linii, dając reszcie zespołu czas na ustawienie się. A tutaj, sądząc po rozstawieniu zawodników na boisku, tego zabrakło.
Bramkę zawaliła cała drużyna. Żukow natomiast był najbliżej zawodnika, który oddał strzał, nie przeciął podania, piłka która nie miała prawo dojść - dotarła, przez to, że Żukow nie przeciął podania zaskoczył Hoyo, który był za daleko od rywala bo w takiej sytuacji nie kryje się ciało w ciało, zwłaszcza kiedy widzisz, że przed zawodnikiem atakującym jest Twój kolega który kontroluje sytuacje, zaskoczył Buchalika który przy piłce na połowie rywala nie musi stać na linii i kiedy zauważył co się dzieje zaczął się cofać, brakło czasu już na odpowiednie zebranie się. Trzeba też przyznać, że rywal wszystko zrobił sprawnie.

Za drugą bramkę nie podpisałbym się pod ukrzyżowaniem Buchalika, pierwsza kryminał ale to jest znana wada Buchalika, o ile na linii coś umie to na przedpolu i nogami jest tragiczny.

Takie jest moje zdanie, możesz mieć inne.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 18.08.2020 o godz. 20:40.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując