Gunner1906 napisał(a):

No to pisz dalej swoje prywatne odczucia a za rok znowu płacz że odpadli z Kszo i ledwo się utrzymali.
Oprócz Ciebie jest pełna masa idiotów którzy po przeczytaniu takiego posta pomyślą: ,,Dobra ma rację, nie kupuję karnetu, dam im nauczkę"
Dla mnie jest to ewidentne działanie na szkodę klubu i powinien lecieć za coś takiego ban, a już na pewno kasacja takiego posta.
Nie chcesz to nie kupuj karnetu, spal szalik, wyrzuć wszystkie pamiątki, wypisz się z socios, ale proszę zachowaj to dla siebie a nie rób wstydu temu klubowi. A to wszystko przez to bo piłkarzyki przegrali meczyk...
|
Skoro już na siłę chcesz się dołączyć do dyskusji pisząc jedno i to samo w kilku tematach to jestem ciekaw co Ty zrobiłeś dla klubu, jesteś w socios? byłeś na wszystkich meczach w zeszłym sezonie? kupiłeś pamiątki? a może akcje? czy chociaż bony karnetowe? Forum jest od tego żeby wyrazić swoje zdanie, ja wyraziłem i mam do tego pełne prawo, nie nawoływałem przy tym do niekupowania karnetów czy olania wsparcia dla klubu.. a i od dawania banów raczej też nie jesteś Ty.. I jak to piszesz piłkarzyki przegrały mecz, no tak w sumie to był mecz z potentatem ekstraklasowym kroczącym pewnie w strone pucharów więc można im wybaczyć tą porażkę.. Głaskajmy dalej piłkarzy, od tego im przybędzie ambicji i charakteru.. W sumie czy powalczą o zwycięstwo czy przejdą obok meczu to żadna różnica, siano i tak finalnie będzie się zgadzać a za tydzień kolejny mecz i jak to powiedział nasz trener szansa na rechabilitację..