Wyświetl pojedynczy post
Qadou
Senior Member

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2020, 13:35
Na początku miałem wrażenie że Skowronek różni się od Stolara tym że nie przywiązuje się do pojedynczych nazwisk które grają bez względu na formę poza tym wydawał się takim bardziej świadomym trenerem który potrafił określić i zdiagnozować ( w porównaniu do Stolara) problemy w grze i ogólnie odblokować psychikę piłkarzy mimo kilku porażek na początku było widać duża zmianę na plus, na dodatek na tych konferencjach nie klepał do znudzenia takich samych formułek co Stolar tylko naprawdę mądrze się wypowiadał i było widać że jest bardziej ogarnięty z wiedzy taktyczno-piłkarskiej. Po zimowej przerwie utwierdziłem się jeszcze bardziej w tym przekonaniu, gość bardzo dobrze przygotował zespół fizycznie i wpajał dalej swoją filozofię.Potem nastąpiła przerwa spowodowana pandemią i nagle zobaczyłem po wznowieniu ligi całkiem innego trenera - kombinującego z taktyką, wypowiadającego się na konferencjach całkiem inaczej niż wcześniej (w stylu Stolara ) i w między czasie doszły jeszcze te konflikty ze sztabem szkoleniowym, gość tak jakby stracił swoją tożsamość i swoje największe atuty, cofnął się w rozwoju.
Odpowiedz cytując