Wyświetl pojedynczy post
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2020, 11:43
Skowronek ze swoim warsztatem to się nadaje do prowadzenia druzyny w krakowskij lidze międzyszkolnej.. Gość wogole nie ma koncepcji na ten zespół, a wrowadzenie Plewki to już kompletny sabotaż. Niech się teraz trojca nie zdziwi jak sprzedaż karnetów stanie w miejscu, nie dość że cena kosmiczna to skórokopy nie dają powodów by inwestować w klub.. Od początku parodią było przedłużenie Boguskiego, gość zagrał już dość w Wiśle, od pewnego czasu jego obecność na boisku jest bezproduktywna a do tego noszenie przez Niego opaski kapitańskiej jest kompletną kpiną. Kapitan powinien mieć charakter i złapać resztę chlopaków za jajca gdy nie idzie a Boguski moim zdaniem nie ma takich cech osobowości.. jako kibic Wisły bylem w stanie dużo znieść, porażka PP w zeszlym roku, wpier..l o Legii, serię porażek za Stolarczyka itd. Zawsze wspierałem klub na stadionie, kupowalem akcje, limitowane pamiatki na poczet ratowania klubu, jestem w Socios ale teraz powoli tracę cierpliwość. Nie widać w tej drużynie zaangażowania, Skowronek myśli że powie kilka slów że im głupio po porażce z III LIGOWCEM!!! i że wszystko będzie ok bo kibice i tak dadzą siano.. Otóż nie, ja tym razem nie kupuję karnetu, 480 zł to 1/6 mojej wypłaty i muszę na nią cięzko pracować, a nasze grajki dostają kilkadziesiąt tys. miesięcznie za granie w pilkę i tego nawet nie umią zrobić z zaangażowaniem. jak kopacze pokażą charakter z Jagiellonią to wtedy wrócę do tematu karnetu.. i uwierzcie, duzo moich znajomych podobnie podchodzi do tematu karnetu na stadion..
Odpowiedz cytując