|
Kompromitacja, wstyd i żenada, zgadza się... Natomiast lepa na twarz powinni dostać ci, którzy nie widzieli 10 sekund meczu, ale wiedzą że to Boguski był najsłabszy na boisku. Trwa jakaś zmasowana akcja niby naszych kibiców na tego grajka kompletnie nie rozumiem z jakiego powodu. Dlatego, że reprezentuje już w ponad 300 meczach Białą Gwiazdę? Dlatego że w tych meczach zdobył 63 bramki i miał zapewne kilkadziesiąt asyst? Czy może dlatego, że wywalczył dla niej 3 mistrzostwa Polski?
A już wiem! To dlatego że Boguski wpada co rok do gabinetu prezesa, przykłada mu lufę do skroni i tak zmusza go do przedłużenia kontraktu, a potem to samo robi każdemu trenerowi który tu przychodzi przy ustalaniu składu!
Nie wiem skąd bierze się aż taka wielka ilość imbecyli na tym forum, ale bardziej przeraża mnie, że wylewa się to w dużej mierze już poza to miejsce co jest niepokojące.
Jakiś matoł coś powie, jeszcze większy który nie potrafi sam myśleć i mieć własnej opinii usłyszy i powtórzy i tak oto wzięła się ogólna narracja jako by Rafał Boguski to największe zło tego klubu...
|