Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2020, 12:38
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ostatni mój post na ten temat.

Zgadzam się z Czerepechem, że jakość dramatyczna i ciężko się tego słuchało.

Mój post nie odnosił się do tego co mówił Królewski tylko jak. Po prostu odnosiło się wrażenie, że wie wszystko najlepiej, a my szaraczki powinniśmy tylko słuchać i się uczyć. Ja wiem, że wielu rzeczy nie mówi się publicznie, ale jest coś takiego jak język dyplomacji, którego JK nie używa.

I tak wiem, że mówił kilkukrotnie, że on też popełnia błędy, ale z tony wypowiedzi nie odnosiło się takiego wrażenia.

Koniec.
W 100 % zgadzam się, że Jarek nie używa języka dyplomacji. jest szczery do bólu. Wali z mostu. I taki ktoś też jest potrzebny.

caucus napisał(a):Wyświetl post
...Jest start-upowiec, który nie zawraca sobie głowy tym, czy coś da się zrobić, tylko po prostu to robi. Przebojowy, wierzy w networking. Gdy wyrzucają drzwiami, to wchodzi oknem.
Idealne podsumowanie Jarosława. Myślę, że sytuacja w jakiej TRIO przejmowało klub, cała ta akcja ratowania, obecna trudna sytuacja, nieustanna walka, to wszystko scementowało ich mocno. Oczywiście jakieś spory, kłótnie, inne zdania, inne spojrzenie itp. na pewno się już zdarzały i będa nadal. Wisła jest w dobrych rękach tego jestem pewien
Odpowiedz cytując