Wyświetl pojedynczy post
Matios98
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2020, 18:02
Przesłuchałem te audycje TSW i pomijając fakt, że kiepskiej jakości był dźwięk, to ja tam żadnej buty i arogancji nie słyszałem, po prostu trochę się wkurzał na takie uproszczenia, które media sprzedają kibicom, a kibice to potem powtarzają jak małpy np. "Chodorowski nam zrobił super okienko, szkoda że nie został dyr. sportowym" albo "Obidziński mega spec od restrukturyzacji, który mega pomógł, szkoda że go już nie ma" (gdzie jak się kogoś zapyta co konkretnie zrobił Obidziński w Wiśle, co konkretnie Wisła zyskała na jego obecności, nikt nie jest w stanie wskazać, żadnej konkretnej sprawy, może poza sekcją e-sporu, jakże niezbędną) czytając i słuchając takich bredni cały czas, trudno się w końcu nie zagotować, gdzie tu buta- nie wiem. Chyba, że butą jest kontrowanie wiecznych płaczów o ceny karnetów? Generalnie mi się średnio podoba działalność JK w mediach a zwłaszcza jej forma, ale potrafię też zrozumieć taką politykę. Taka transparentność (aż do bólu) ma moim zdaniem w ogólnym rozrachunku więcej plusów niż minusów, przynajmniej wszyscy zainteresowani Wisłą wiedzą jak jest, jeżeli ceną za to ma być jakaś wojenka na tt i artykuł na weszło to trudno, będzie afera przez tydzień, ale przynajmniej nie będzie wiecznego powtarzania bzdur.
Odpowiedz cytując