Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2020, 12:41
a przewrotnie zapytam: czy negcocjacje z Buksami wogle były do wygrania ?

od 2 lat de facto na tym forum było uprawiane wishfull thinking , jak to sprawa zostania u nas Olka jest przesądzona , a za argumenty w tej sprawie podawano w zasadzie tylko że , ojciec Buksy jest bogaty , i ogólnie pro Wiślacki , a Adama dali za granice ze szybko , więc pewne jest jak amen w pacierzu że przecież Olek u nas zostanie a my tym jednym transferem wyjdziemy z długów

jedynie co realistyczniejsi sceptycy pisali że pewnie skończy sie na ekwiwalencie

przecież Buksa senior dobrze wie, co i gdzie mu dadzą , gdzie sie jego syn lepiej rozwinie, itd

co ma do rzeczy że "ma kase" ?

przecież wytrawni gracze właśnie dlatego "mają kase" że nie odpuszczają jej podniesienia z ziemi jak sobie leży

ok , jeszcze taka retoryka była możliwa jak Olek miał 15lat i faktycznie można było dac mu spokojnie sie rozwijać , ale teraz ma 17 , a jak sie skonczy kontrakt bedzie miał prawie 18

no i ten przykład że sie przejechali na zbyt wczesnym wysłaniu zagranice Adama, no ale gdzie on wyjechał , do jakiejś zjebanej NOVARY , nawet nie wiem który to poziom rozgrywek , ale transferkamrt pokazuj ŁĄCZNA wartosc drużyny na 50 tys euro

moze i lepszy rozwoj w Wiśle , niż w takiej gówno-novarze, ale może teraz jacyć poważniejsi gracze są na rynku ?

no ja nie rozumiem wogle po co mieliby przedlużać kontrakr tylko po to żeby Olka ktoś za pół roku kupił a Wisła na tym zarobiła kilka MLN ? a co Buksowie to instytucja charytatywna ?

nie stać nas na takie wynagrodzenie żeby przebić premie za podpisanie kontraktu jako wolny zawodnik

tu na forum panuje jakieś przekonanie że Buksa senior chciał zrobić Wiśle gwiazdke z nieba, i dać w prezencie kilkamilionów , euro ot tak ., a głupi Obi wszystko zjebał

uwaga post NIE MA NA CELU OBRONY żeglarza , w dupie go mam

tak tylko na głos artykułuje moje wątpliwości które miałem przez lata , skąd niby forum takie pewne że na Buksie zarobimy
Odpowiedz cytując