siara napisał(a):

|
Krytyka, krytyka, krytyka....KARNETY SOM ? Do Socios zapisani ? Składki opłacone ?
|
Doceniam uratowanie przed bankructwem, wychodzenie klubu na prostą ale w dużej mierze dzieje się to również dzięki zaangażowaniu kibicow
Wszystko ładnie pięknie ale wymagać też już chyba zacząć można?
Prawda jest taka że po zeszlosezonowej kompromitacji sportowej priorytetem powinno być zatrudnienie dyrektora/członka zarzadu/managera ds sportowych /jak zwał tak zwał) i zbudowanie profesjonalnych struktur
Szczególnie w sytuacji w której zagrożenie spadkiem jest minimalne
Ja rozumiem trudną sytuację finansową itd itp i naprawdę nie oczekuje cudów ale nawet Warta z 3 mln budżetem całego klubu ma ogarniętego dyrektora sportowego z pomysłem
A my z managera od fabryki futbolu przeskoczyliśmy na drugiego tym razem z fabryki szrotovicow i tak się będziemy dalej krecic w kółko?
Ma na to być jeden wielki poklask?
Nie wiem ale coś we mnie wczoraj pękło wraz z zakontraktowaniem tego ananasa
Co chwilę prośby, apele: kupujcie akcje, koszulki retro, meczowe, linie życie, dawajcie na socios, wirtualne bilety, karnety to mamy w top 3 najdroższych po czym spłukujemy kasę w kiblu wydając ją na kontrakt i prowizje dla jakiegoś 28 letniego parodysty co w tym wieku już 12 klubów potrafił zaliczyc(to chyba w stronę jakiegoś rekordu zmierza?)
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"