Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2020, 16:18
Gołym okiem widać, że Kamil Wojtkowski coś w sobie ma. Problem w tym, że zagrał u nas wiele minut i do dzisiaj nie wiem czym jest to "coś. Nie boi się, próbuje iść do przodu, fajna dynamika, moim
zdaniem też mimo wszystko dużo walczył kiedy był na boisku. Tylko to zdecydowanie zbyt mało, żeby przedłużyć z nim umowę. - Kamil nie dawał liczb, Kamil wielokrotnie grał sam nie patrząc na kolegów,
Kamil ma problemy z podjęciem odpowiedniej decyzji, Kamil nie panuje nad emocjami na boisku, Kamil nie jest tytanem pracy i ciężko dotrzeć do jego głowy. Ten rozwód był potrzebny, wcale mnie nie
zaskoczy jeśli w innym klubie odpali ale to będzie oznaczało, że się ogarnął i skupił na pracy. Była potrzebna zmiana środowiska i nie było sensu go trzymać, zwłaszcza, że stracił status młodzieżowca.

Co do Boguskiego, oczywiście co było wiadome wylało się wiele bagna zarówno na samego Rafała jak i na tę decyzje. Sam nie jestem tym wielkim fanem Boguskiego, wielokrotnie sam z niego śmieszkowałem, nigdy natomiast nie przyszło mi do głowy, żeby pokazywać brak szacunku człowiekowi który rozegrał w barwach mojego klubu ponad 350 spotkań i walnie przyczynił się do tego, żebym to ja mógł się cieszyć z sukcesów Wisły. Czy tego ktoś chce czy nie chce Boguski do Mistrzostw które świętowaliśmy dołożył swoje trzy grosze. Nigdy nie będzie Błaszczykowskim, Brożkiem, Sobolewskim ale to nie znaczy, że nie jest zasłużonym zawodnikiem w historii tego klubu. Decyzja o pozostaniu się broni, przeciętnie ale zagra na wielu pozycjach, lubiany w szatni, szatnia potrzebuje ludzi stąd a nie tylko przybyszów, dobry fizycznie.

To, że Boguski zagrał w tamtym sezonie tyle minut jest zasługą tego, że on w porównaniu do innych był ciągle do dyspozycji i za to dostał kontrakt.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 31.07.2020 o godz. 16:25.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując