Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2020, 14:30
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Czyli na dzisiaj zostaliśmy z 3 graczami ofensywnymi(Silvy i Czuki nie liczę, bo to szrot, którego też zaraz nie będzie): Kubą, Makiem i Buksą. Liga startuje za 3 tygodnie. Ciekawie to wygląda. Kadra przed tymi odejściami była słaba, teraz jest przesłaba. Minimum 4 graczy ofensywnych trzeba sprowadzić i to na już.
Jeszcze ultraofensywny Boguski
Balicki i Zdybowicz też to niby napastnicy
Więc na sztuki to mamy 4 napadziorow, 1 ofensywnego pomocnika i 3 skrzydlowych
O ilości pisze, nie jakości!
Co do Maka to pisał Kiewicz na tt, że zostanie a on ma zwykle bardzo dobre info (kiedyś tu się na forum sporo udzielał notabene ale wtedy za informatora nie robił )

Zupełnie poważnie pisząc :ja bym grał tym co jest + ściągnąć 1 stopera i 1 skrzydlowego
Jedno miejsce wyżej w tabeli to 300 tys więcej przychodów,
Czyli żeby wyjść na 0 każdy jeden dodatkowy kontrakt powinien zapewnić 2 miejsce wyżej w tabeli
Czyli co 5 transferow i minimum 5 miejsce albo popadamy w głębsze długi?
W ostatnie miejsce przy takich beniaminkach nie wierze
Frekwencji tak będzie prawie pełen stadion przy ograniczeniach
To dajmy sobie 1 sezon na oszczędności, podpromowanie Buksy, Hoyo, czy sprawdzenie tych wszystkich Zdybowiczow
No chyba że nas stać i walczymy o pierwsza 4 to co innego
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 30.07.2020 o godz. 15:20.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując