Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2020, 20:50
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Mnie smieszy twoje przeswiadczenie ze wiesz najlepiej.
Skad pewnosc ze Kuba zostanie na skrzydle?
Nie tacy jak Vukan odchodzili i sobie Wisla radzila. Mnie smieszy jak piszesz, ze za VUkana przyjdzie jeden zawodnik Dalej widze niektorzy fruwaja w czasach kiedy Wisla placila kilkaset tysiecy euro za jednego zawodnika
Przyjmij. Vukan przyszedl za kilkadziesiat tysiecy euro i za podobne pieniadze (czy to za podpis czy za odstepne) przyjdzie jego nastepca.
A zakladajac ze Vukan sprzedany zostal za 400 tys to najpewniej polowa idzie na biezace wydatki klubu, polowa zasila transfery. Stad napisalem, ze bedzie dwoch solidnych kopaczy Tak, kopaczy. Gdybysmy mieli pilkarzy na kazdej pozycji bylibysmy w innym miejscu. Ale nie jestesmy i pora sie pogodzic z rzeczywistoscia na chwile obecna.
Wiem najlepiej ? Pewność, że Kuba zostanie na skrzydle?
Przecież wyraźnie napisałem, że bez transferu to z obecnej kadry piłkarski na 10 to jedynie Kuba byłby w stanie zastąpić Vukana, ale raczej zostanie na skrzydle, a na środek będzie jedynie schodził.
Ale to oczywiście, że ni tacy odchodzili jak Vukan, tylko że Ty napisałeś, zeodejavia Vukana nie poczujemy z czym ja się nie zgadzam i nigdy nie zgodzę. Jeśli to kimś porównywalne dobrym nie zastąpiły to odczujemy. Chuca go nie zastąpi. Vukan dawał jakość i tyle w temacie.
A co, chcesz za te powiedzmy 400 tyś kupić ilu zawodników 2, 3 4 To już Ci mówię że byle junior Mlynski z Arki za tyle gdzieś pójdzie bo podobno Legia i cracovia przebijają ofertę cały czas. A Ty chcesz za Vukana sprowadzić 4 i jeszcze żeby podobnie dobrze grali. Zejdź na ziemię
Odpowiedz cytując