Nie wiem czy wiesz, ale na tę chwilę w kadrze Wisły mamy jednego napastnika którym jest właśnie Buksa. Turgemana nie wiadomo czy wykupimy oraz są problemy z jego zdrowiem (2 kontuzje w ciągu tej rundy). Tak więc kogoś musimy kupić.
Co do postawienia na młodzieżowca to myślę, że będzie nim najprawdopodobniej Pawłowski. Buksa nie jest gotowy na 90 minut co pokazał ten sezon.
Mar85 napisał(a):
|
Na dzień dzisiejszy to Buksa ma mniej niż 6 miesięcy kontraktu a on widząc że kontraktujemy takiego dziada, co sobie pomyśli?
|
On tutaj ma mieć gre w podstawowym składzie ,,z urzędu"?
Śledzę to forum od 2005 r. (zarejestrowałem się 2 lata później) i cały czas przewija się tu temat ,,młodych". Oczywiście puste frazesy w stylu, że trzeba na nich stawiać, że są przyszłością itp. Widzicie chyba po tym sezonie jak radzą sobie na boisku? Bo czasem mam wrażenie, że niektórzy za bardzo myślą, że tu będzie tak jak w Football Manager'ze, wstawiasz byle jakiego młodego do składu i z meczu na mecz jest co raz lepszy, aż w końcu staje się gwiazdą.
PS: Co do Chuci to ja jakoś mam dziwne wrażenie, że on odpali, ten sezon był specyficzny, a on też jakoś regularnie nie grał.