Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2020, 13:52
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Tylko żeby wypuścić w świat takiego Buksę to musi grać, a nie blokować go kolejny dziadem co będzie łykał gruby hajs. Wszyscy idą w szkolenie i stawianie na młodych, lub wyławianie ich z niższych lig tylko u nas wciąż jakieś półśrodki.
Czy to chłopie widziałeś Bukse w jakimś meczu czy wyniki Wisły bierzesz z livescores?
Przecież on fizycznie nie jest zdolny do gry w pierwszym składzie w każdym meczu, siłowo się odbija od przeciwnika
Beciraj To kawał piłkarza swego czasu, nie wiem jak wygląda teraz ale akurat na jego pozycje 32 lata to nie tak dużo, Lewy jest w tym wieku Suarez, Benzema starsi
Jedyne co jeżeli go podpiszemy to wątpię żebyśmy jeszcze wzięli Alona bo 2 napastnikow w okolicach 30 to chyba przesada
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując