Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2020, 07:24
Ok ja przyznam, że nie obserwowałem grabowskiego, jedynie widzę, że sporo grał, na pewno nabrał ogrania. Jeśli faktycznie jest taki słaby to należy go w promocyjnej cenie komuś sprzedać i podziękować.
Optymalnie byłoby ściągnąć 2 szybkich skrzydłowych do tego Kuba i Mak.
Potrzeba: 2 x Napastnik, 2 x Skrzydłowy, Stoper, Lewy obrońca.
6 transferów.
Pytanie za 100 punktów, na kogo postawimy jako młodzieżowca Olek raczej na wejście w 60 minucie, ewentualnie raz na jakiś czas od 1 minuty. W środku pola mamy kim grać więc szkoda tej pozycji na młodzieżowca, zwłaszcza, ze pawłowski zupełnie mnie nie przekonuje. Mecz ze słabiutką Arką i jego liczne straty przy wyprowadzaniu tylko mnie utwierdziły, że jest to piłkarz zdecydowanie słaby. Szot Na pewno nie na skrzydle, bo nie ma zupełnie żadnej dynamiki, w środku jako defensywny pomocnik pamiętam jego występ w szczecinie, dawał radę. Ale to nie jest zawodnik na pierwszą 11, dodatkowo srodek pomocy obsadzony.
Hoyo-Kowalski Jestem jak najbardziej za tym żeby dać mu szansę w pierwszym składzie, czy wytrzyma fizycznie to inna sprawa. Ale stoper to nie jest pozycja jak napastnik, gdzie będzie mógł wchodzić na ostatnie 20 minut i łapac doświadczenie. Na stoperze trzeba twardo na gościa postawić i dać mu zagrać kilka meczów z rzędu. JA bym spróbował. Czemu nie. A do niego Szot niech wróci na pozycję z CLJ (stoper) I niech młodzi walczą o skład, a nie rzucać Szota po całym boisku. Ewentualnie wiek mlodzieżowca jeszcze ma Serafin Szota. jest 3 opcja na stopera.
Moja 11 na nowy sezon: Lis - Bury, Hoyo-Kowalski, Janicki, Sadlok - Basha, Żukow - Nowy skrzydłow, Vukan, Kuba - Napastik (Turgeman, Sobiech). Ławka: Buchalik, Szot (postawić na niego jako stopera i wpuszczać w razie awaryjnego zejścia Hoyo - zachowujemy młodzieżowca na placu), Szota (do walki z Hoyo o plac) Klemenz ( do walki z Janickim o skład), Niepsuj (do walki z Burym), Gruszkowski + Nowy LO (do walki o plac z Sadlokiem), Kuveljic (do walki z Basha), Pawłowski (za Żukowa), Chuca (za Vukana), Mak + drugi Nowy skrzydłowy(rezerwa na skrzydła) Buksa - pierwszy do wejścia na atak
Odpowiedz cytując