Wyświetl pojedynczy post
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2020, 19:01
Niestety, ale nawet pomimo pożegnania Brożka spodziewam się składu niczym na zapleczu tartaku tudzież rzeźni gdzie tylko szok, chaos oraz wszechobecny nieład...
Na bramce Lis jako jedyny pewniak do gry prezentujący jakikolwiek poziom.
Na prawej ujrzymy niewidocznego ostatnimi czasy niczym pieniądze z OFE Niepsuja.
Na środku obrony zapewne ujrzymy zabójcze duo Janicki-Wasilewski wspierane przez prawdziwy diament nie szlifowany, drewno nieheblowane Sadloka z formą zjeżdżającą w dół równie pochyłą niczym rollercoaster Zadra lub Hyperion na początku trasy w parku rozrywki Energylandia...
Odpowiednio na "6" oraz "8" bedzie nam dane podziwiać wirtuozerię Klemenza ustawionego na ultra defensywnym do rozbijania szybkich kontr świni oraz Kuveljicia do którego raczej poza żółtymi kartkami ciężko się o coś przyczepić, a na "10" będzie grać nasz kapitan Boguski, który swoim dennym bieganiem oraz brakiem zaangażowania w obronę i przecinanie piłek będzie dreptał od jednego przeciwnika do drugiego zbierając autografy oraz zamieniając kilka przyjacielskich słów.
Na skrzydłach Wojtkowski, który od paru lat próbuje, stara się no ale mu nie wychodzi oraz Hołownia który już dawien dawno po swoich cudnych "występach" powinien być brany pod uwagę jako pachołek na treningu do dziadka.
Na szpicy On! Młody, zdolny, perspektywiczny jednakże zdecydowany na przedwczesne zakończenie kariery... Paweł, Pan Paweł! Tym razem nie będzie on skakał lecz będzie walczył, biegał i strzelał czy skutecznie to tego nie potrafię określić natomiast w drugiej połowie zmieni go Tupta, który da zmianę tak dobrą jak przeważające głosy wyborców w ostatnich wyborach prezydenckich...

Panowie nie ma się co oszukiwać. Ostatni mecz kolejki wydaje mi się, że od paru lat nam jakoś nie leży aczkolwiek pamięci świetnej nie mam, a statystyk nie chce mi się weryfikować, dlatego uważam że remis na koniec i "kończ Waść wstydu oszczędź!" i szykujmy się do nowego, lepszego rozdania!
Ostatnio edytowane przez Arek95 : 17.07.2020 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując