Gunner1906 napisał(a):

Co by to niby zmieniło? 3 punkty i tak zdobyliśmy...
Wisła jest generalnie chwalona jakich to ma kibiców. Socios, zbiórki itd. Tutaj, zgoda bo w tym przypadku potrafimy się zebrać i pomóc klubowi. Natomiast zadziwia mnie jak łatwo kibice własnego klubu potrafią skupić się na jednej, dwóch osobach z krytyką i zasłużonych dla Wisły ludzi oczerniać. Rafał Boguski jest w klubie już naście lat, przy większości trenerów był albo podstawowym graczem, albo pierwszym zmiennikiem, zdobył dla klubu kilka mistrzostw polski, wydaję mi się że braku zaangażowania mu nigdy nie było można zarzucić, a na tym forum czy innych portalach jest tym pierwszym wyśmiewanym czy obrażanym. To samo ze Stolarczykiem. Nawet przy kilku gorszych meczach już pojawiały się sporej ilości głosy o tym że Skowronek się nie nadaje itp. Gość który robi tu naprawdę dobrą robotę, z bądź co bądź słabym materiałem przez niektórych po 2-3 porażkach był już do zwolnienia... Boguski wczoraj nie strzelił karnego, strzelił słabo, czytelnie, źle. Tydzień temu był po wejściu jak nie najlepszy to jednym z najlepszych, natomiast po niestrzelonym karnym już się o tym zapomina i teraz będzie jechany przez następne kilka tygodni. Wygraliśmy mecz, utrzymaliśmy się, a najwięcej się pisze o niestrzelonym karnym Rafała Boguskiego... Bo to teraz takie modne...
|
nie no modne to jest patrzenie na taki Raków, czy profesjonalnie podejdą do sprawy grając o gruszkę z Koroną czy Arką.Ale jak mamy już luźniej to bomba na wszystko i wszystkich co nie?Boguski oddaje karnego bo nie czuję się pewnie, to po kiego ch..a zabiera się za drugiego 25min przed końcem przy 2-1?Ano chciał dobić 60goli w ekstraklasie no i nie pykło.Ja wiem że nasze utrzymanie przed meczem było kwestią teraz albo za tydzień, ale w profesjonalnej piłce nie ma miejsca na takie nr. jeszcze u kogoś z opaską.Przy wyższym prowadzeniu okej, tu mieliśmy jeszcze sporo do końca a kwestia wyniku była otwarta/