Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2020, 08:14
maciekTSW napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie mieszania i przezrzucania między C,D,G itd. moimz daniem zagranie celowo żeby rozbić grupki znajomych stojace po 10 osób w 1 miejscu. Tak zawsze ktoś znajomy był w okolicy ale ogólnie dystans zachowany.
Powiem Ci nawet wiecej - wszystkie osoby z H23 z pierwszego rzedu z mojej okolicy, zostały rozrzucone na H21 rzad taki albo inny, blizej lub dalej siebie, ale powiedzmy na tym samym obszarze w odleglosci okolo 15-20metrów od siebie. U mnie natomiast osoba, ktora jezdzi ze mna na mecze napisala do klubu, ze chcialaby byc w miare blisko usadzona, bo razem jezdzimy i latwiej bedzie nam przez to wrocic itd itp i jeszcze podała moje dane i ja jako JEDYNY z tej tej grupki ludzi zostałem wywalony na A22 60 metrow dalej

Także...

Natomiast nie zmienia to faktu, ze mecz obejrzalem ze swojego miejsca. Bez przesady, nie po to sobie wybieram miejsce w 1 rzedzie zeby ogladac z 10, nic nie widac, jakas zjebana barierka przed twarza i miejsca nie ma zeby sobie cos polozyc. Takze chociaz tyle dobrze, ze mimo tego glupiego klucza rozwalania ludzi po calym stadionie, to nie robili z tego Oświęcimia i nie przypieprzali sie do ludzi.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 25.06.2020 o godz. 08:20.
Odpowiedz cytując