Wyświetl pojedynczy post
_Vodka
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2020, 11:54
Mam mieszane odczucia w stosunku do Skowronka, natomiast w związku z tym, że na trenerce się nie znam nie będę komentował jego warsztatu - czas i efekty pokażą. Patrząc natomiast na to co się działo na poprzednich meczach rozumiem trochę działania które wydaje mi się były zaplanowane - a dlaczego ?

Piast - Wisła. Szanse na wygraną dość iluzoryczne, dodatkowo mecz po przerwie - porażka wkalkulowana
Wisła - Legia. Szanse na wygraną minimalne - porażka wkalkulowana
BONUS: Masz za darmo 2 sparingi w których możesz sprawdzić czy ci się koncepcja sprawdzi dodatkowo prawdopodobnie troche skomplikujesz swoim następnym oponentom analizę wideo (bo na co ci się przyda video w którym testujesz coś czego możesz nie wprowadzić)

Raków - Wisła. Mam wrażenie że bez czerwonej kartki ten mecz mógłby inaczej się potoczyć
Arka - Wisła. Remis dał nam więcej niż im także + do wykonania planu

Ja rozumiem w 100% jeśli ktoś nie zgadza się z powyższą tezą natomiast ja widzę ten sezon jako maraton do utrzymania się w lidze. Czy komuś się to podoba czy nie, jeśli nie mamy kadry/siły na wszystkie mecze to powinniśmy maksymalizować nasze szanse w meczach o 6 pkt i tam gdzie wygrać jesteśmy w stanie.

Jeśli celem Skowronka jest utrzymanie to ja uważam, że jak narazie swój cel wykonuje wybitnie
Ostatnio edytowane przez _Vodka : 24.06.2020 o godz. 11:57.

Odpowiedz cytując