Adenalix napisał(a):

|
Nie przekonuje mnie Klemenz na prawej stronie, wolę Niepsuja, podobnie Kuveljica za Żukowa, który szuka formy. Nie wiem czy Buksa na lewą jest lepszym rozwiązaniem, niż Buksa za Turgemana, bo zapewne żaden nie ma siły na 90 minut. Wówczas jeden z nich na ławkę, a na boisko wówczas.... cholera wcyhodzi na to, że RB9.
|
Mnie Klemenz na prawej również nie przekonuje, ale ponoć Niepsuj nie gotowy na pierwszą 11. Swego czasu Szot był promowany na prawej, ale nie sądzę, że wyjdzie tak jutro .
Myślę, że Buksa z Turgemanem to dobra opcja, Olek może grać trochę cofniety wtedy. Jest Pawłowski, Szot czy Hołownia w razie czego za Olka, wtedy zostanie nominalnie tylko Turgeman na ataku. Z kolei za Turgemana ewentualnie niech już RB9 zostanie w obwodzie. Bo od pierwszej minuty jeśli Boguski ma wyjść jako ten fałszywy skrzydłowy To lepiej dac szanse Chuce, też z niego żaden skrzydłowy, ale od RB9 lepszy po trzykroć.
Jest jeszcze opcja Hołownia na lewej pomocy przed Sadlokiem. Wtedy faktycznie Olo może z ławki za Turgemana w tej 60 wskoczyć, a zagrać w środku: Basha, Żukow, Chuca.