Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2020, 11:39
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Też po kilku meczach trenera nie skreślajmy - może gdzieś mu tam na treningach dobrze wychodziły pewne rozwiązania, chciał je wdrożyć w meczach o stawkę. Ważne, by wyciągnął wnioski.
Ja absolutnie nie chce zmiany trenera teraz, to byłoby głupie i kuriozalne
Ale do cholery graliśmy z Rakowem którego obrona składała się poza Tudorem z zupełnych anonimów a my tak defacto to nawet jednej setki nie wykreowalismy
Wszyscy widzieli że poprzednio ich i ograliśmy na farcie, oni grają 3-6-1 od 3 lat, kto rozsądny zakłada że pokona przeciwnika 2 razy z rzędu jego własną bronią?
Niech sobie Skowronek gra nawet ustawieniem 5-5-0 jak ma ochotę tylko niech ma do tego piłkarzy i niech będzie przetrenowane w sparingach a nie "nieźle wygląda w treningu"
Btw chciałby widzieć ten trening w którym dzięki Kubie schodzącemu do środka Klemenz wygląda na wahadle jak Hakimi czy inny Cuadrado

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem płaczów. Do momentu czerwonej kartki byliśmy zespołem lepszym. Dominowaliśmy nad Rakowem. Porównując do meczu w Krakowie była to przepaść."
Przepraszam ale w co byliśmy zespołem lepszym? Gdzie dominowaliśmy?
Raków zagrał bez 3 podstawowych obrońców, więc wyszedł niskim pressingiem i dał naszym stoperom rozgrywać z czego nie było nic poza posiadaniem pilki
Jak tylko wyszli wyżej to nam strzelili gola po SFG
Do czerwa przegrywaliśmy i mieliśmy bodajże jeden strzał w światło bramki
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 21.06.2020 o godz. 11:44.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując