|
W mojej ocenie zdecydowanie przesadzacie i przydałby się wszystkim kibicom zimny okład na głowę...
Co prawda nie widziałem pierwszego meczu z Piastem Gliwice (gdzie zagraliśmy masakrycznie słabo, patrząc na komentarze i bramki które traciliśmy) ale drugi mecz z Legią Warszawa widziałem i nie był on aż tak słaby jak piszecie (jakby nie spojrzeć zasłużony lider tabeli). Graliśmy mecze jakby nie spojrzeć z liderem i wiceliderem tabeli, które to drużyny zajmują swoje miejsca zasłużenie (co jest pewnym novum w e-klapie gdzie wyniki z reguły można przypadkowo wylosowywać, wystarczy spojrzeć na obecne drużyny od miejsca 3 do 15, lub poprzednie lata eklapy).
Tak więc bez paniki!!! Wiadomo, że przykro się patrzy na taką grę jak w meczu z Piastem, lub drugą połowę z Legią... ale jakby nie spojrzeć walczymy o utrzymanie... Przypomnę też, że walczymy o przetrwanie... a ten sezon to jakaś masakra... Zawodników mamy jakich mamy i trafili do nas nie przypadkowo... Nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki i dalej kibicować!
Teraz będziemy walczyli z drużynami na naszym poziomie i to one zdecydują o naszym losie... i po tych meczach będzie można oceniać w jakim jesteśmy miejscu.
|