|
Za parę tygodni nasza Wisełka wróci do grania na Reymonta 22. Mecze, niestety, jeszcze przez długi czas będą się odbywać bez Kibiców. Myślę, że dla piłkarzy widok pustych krzesełek jest demobilizujący (brak głośnego dopingu tym bardziej, ale jak na razie doping z taśmy jest zabroniony mimo prób "sąsiadki"). I tak sobie pomyślałem, że mamy nawet na naszym stadionie banery reklamowe na całe sektory. A może tak sfinansować banery z sylwetkami kibiców Wisełki? Myślę, że dla naszych piłkarzy by to wyglądało lepiej niż puste krzesełka a i w telewizji by to chętnie pokazywali i mówili. Może by udało się na sfinansowanie namówić , chociaż w części, naszych sponsorów? Na przykład, jakieś inteligentne wklejenie "w kibiców" logo sponsora. Może kojarzycie, na trybunie podczas meczów Bayernu jest logo firmy telekomunikacyjnej utworzone z odpowiednio ubranych "kibiców". Może coś w tym stylu? I na koniec takie info i apel o naśladowanie - Karnet mam kupiony na cały bieżący sezon i nie zamierzam prosić Klubu o jakikolwiek zwrot kasy. Chcę też by Klub wprowadził do sprzedaży karnety na cały następny sezon, bo chciałbym swój wykupić bez względu na to kiedy będę mógł usiąść na moim krzesełku na E 24. A na razie zostanie Canal i mam nadzieję, że on zapłaci Klubom bo ja mu (Canalowi) płacę co miesiąc!
|