|
Oraz odpowiedź Jara:
"Skoro Pan Jakub się włączył, to dopisze dwa zdania od siebie.
W tych całych podsumowaniach / tekstach jest już za dużo nieścisłości. Warto się spotkać i je rozwiać jak cywilizowani ludzie.
Jeśli Panie Jakubie, ma Pan czas w Vegas lub po Vegas zapraszam na małe DD, wszystko Pan obejrzy, wytłumaczę, chętnie posłucham feedbacku. Stroszymy się jak koguciki, a przeciez nasz rynek polski to nie świat. Do Pana redaktora tekstu już napisałem.
PS. Nie mam nic do SWeb(czytam), GB/SM. Prosze nie przypisywać mi żadnych złych intencji. W momencie gdy istniał już Synerise zaprosiłem GB do napisania rozdziału w mojej książce, potem lobbowałem żeby napisał swoją (choć pewnie nie wie i mimo, że dotyczyła naszej wspólnej branży / po prostu uznałem ze był bardziej kompetentny i doświadczony w temacie), jak zaczynał wspierałem go, prowadził zajęcia na AGH, które organizowałem. Jest zdecydowanie lepszym i efektowniejszym na obecną chwile przedsiębiorcą niż ja, dlatego szukam swoich przewag w tech.
Zaczynamy być jak politycy, zamiast skupiać się na sobie szukamy wad u innych. Starczy dla wszystkich.
Serdecznosci"
|