Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2020, 08:01
Nie każdego stac na socios, a jednorazowa pomoc to co innego. Dziecinada, nie dziecinada, chodzi o to aby zrobić taka akcje i ja nakręcić bo wtedy więcej kasy sie zbierze. Teraz x osob pomoze ze swojej woli, bez zachety, bez akcji, ale gdyby zrobic taki wirtualny mecz to wplywy na pewno będą większe. Wiadomo jak to jest, efekt kuli sniegowej, jest licznik i wszystko sie nakreca. Do tego rozglos w mediach itd Nam to w niczym nie przeszkdza, a daje wiele.

Nie dodałem wczensiej, oczywiście powinien byc widoczny licznik sprzedanych biletów, powinien byc wirtualny stadion, zamykane wyprzedane sektory. Najpierw stadion normalny na 33 tys, a jakby sie wyorzedala jakas trybuna to wtedy ja rozbudować. I licznik kasy, ile by Wisla zarobiła potencjalnie na prawdziwym meczu i obok ile zebraliśmy.

Kibice Wisly lubia wyzwania. Mysle ze akcja przeszlaby najsmielsze oczekiwania i jesteśmy w stanie kupic wiecej niz 33 tys biletów i zebrać więcej niz zysk z prawidzwego meczu. Tylko trzeba zrobic napinke i to juz, żeby byl czas na to. Nie podejmujac rekawicy Wisla jest w plecy na tym meczu gruba kase.

Tak samo mozna powiedzieć ze socios jest niepotrzebne bo każdy może wplacac kase na konto SA. Albo kazdy może isc na mecz lub kupic karnet a nie chodzić. Tylko właśnie to wszystko to sa inne tematy. Trzeba akcje dublowac, na kazdym froncie zbierac.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2020 o godz. 08:04.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując