Wyświetl pojedynczy post
Slash
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2020, 08:43
mariusz92abg napisał(a):Wyświetl post
Witajcie! Może znajdzie się ktoś zorientowany w temacie, kto będzie znał odpowiedź na moje pytanie. Od 2 lat z przyjaciółmi jeździmy na niemal na każdy domowy mecz Wisełki. Zawsze parkowaliśmy w zaułku nieopodal knajpy "Błonia Bistro". Aktualnie jest tam już zamknięty wjazd na plac budowy jakiegoś bloku. Nigdy nie mieliśmy problemów z policją aż do ostatniego meczu z Lechem. Po meczu, za wycieraczką mojego auta i tych którzy tam zaparkowali pojawiła się kartka z wezwaniem do wstawienia się na komendę w celu złożenia wyjaśnień. Dodam, że nie stanąłem na trawie ani nie zablokowałem przejścia czy przejazdu. Rozumiem, że już tam nie wolno parkować i mogę spodziewać się mandatu. Tylko skąd tak z dnia na dzień ta akcja z kartkami za szybą. Wcześniej nie było problemów z zostawianiem auta w tamtym miejscu...
A tam nie ma zakazu ruchu? Nie wiem z czym Kolego masz problem - nie patrzysz na znaki, miej pretensje do siebie. To że udało ci się nie dostać mandatu przez jakiś czas to o niczym nie świadczy.

W ogóle wnerwia mnie ten parkingowy bangladesz podczas meczu u nas, sam parkuję pod Biprostalem, kosztuje to 12 złotych za mecz i nie mam problemu z dojściem na stadion pewnie niecały kilometr, i to z małymi dziećmi. Niektórzy to by na murawę wjechali ehh
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
Odpowiedz cytując