Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2020, 23:57
Cytat:
Ja nic nie sugeruje. Pisze tylko, ze inne sektory maja gowno do gadania czy to sie komus podoba czy nie. W ogole czy kiedykolwiek, gdziekolwiek, w jakimkolwiek polskim klubie poradzono sobie z takim "problemem" Wydaje mi sie, ze nie.
Dokładnie to samo gówno do gadania ma obecnie WSH i sektor C... Piękne czasy się skończyły, już kto mial się obudzić to się obudził i po tym co wykręciło WSH nikt normalny im nie wierzy. Przy okazji oberwalo się kazdej innej organizacji.
Efekt jest taki, że młyn musi siedziec cicho bo jak coś burknie to reszta stadionu i władze klubu go oleją i tyle będzie z kolejnej próby 'Wisła to my" itd
To jebanie ludzi na kasę, ta szybka zmiana zgód w 2016 roku, rozwalenie klubu WSH z Sarapata i Dukatem. Tego się tyle zebrało, że tylko tępe glowy tam zostały i nadal stoją pod flagą WSH.
Tylko problem jest taki, że z tych 2-4 tys malolatów kasy wiele nie będzie więc tam się sielanka już skończyła.
Nie widzę szans w najbliższej dekadzie aby WSH czy inna bojówka (w razie przekształcenia) choćby pierdła na Wiśle. Może jak pewne pokolenie pójdzie w cień i na trybuny wejdą kolejne rzesze małolatów to dadzą się oni kiedyś zrobić w chuja jak nasze pokolenie. Póki co to WSH nie ma prawa glosu, może sobie istnieć i tam siać swoją propagande na C, ale nie dalej, kase dostaje Socios i SA, ale już jakies większe zbiórki dla UW, o kolejnym zbieraniu "na murale, pomniki, muzeum i mega oprawę" to panowie od narkobiznesu mogą zapomnieć.
Generalnie wszystko było fajnie i jakaś tam korelacja klubu nawet z bandytami nie byłaby zła, takie życie po prostu, takie czasy, ale jak się dostało palec a chciało rekę, no to jednak nie wypalilo takie coś. Przesadzili panowie i szybko zebrali żniwo, tracąc wpływy, honor, rozjebując się na siebie i wolność, idąc za kraty.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując