|
ligę mamy zajebistą, Legia lekko odskoczyła, a dalej wyścig paralityków, aby tylko nie zblizyć się do Legii, sraxa stanęła w miejscu, ale co z tego skoro dopiero po serii 4 porazek tej kurtyzany zgodził się ją wyscignąć Piast, bo nie wypadąlo nie wygrać z Legią grająca w dziesiątkę. Dalej 4 zespoły z miejsc 4-7 potrzebuja jeszcze z 36 kolejek aby odrobić 1-4 punkty do sracovii, ale prypominam, że do końca ligi już tylko 11 kolejek i prawdopodobnie może być problem aby te ślepe kury trafiły ziarno hehe
Z kolei nagle o tym czym jest granie w piłkę przypominają sobie zespoły z miejsc 8-13 i nagle okazuje się, że im bliżej końca tym więcej druzyn zaczyna grac o puchary.
My mamy to 13 miejsce i nie ma co mysleć o TOP8 raczej ale jesli by wygrać wszystkie mecze to jest szansa awansować. góra tabeli nie punktuje, także po podziale na grupy tak na prawde wszystko jest możliwe i tak jak prześmiewczo opisałem sytuacje, tak jest na prawdę, że nawet zespoły z 12-13 miejsca mogą nagle zacząć grać o puchary. Ja jebie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|