Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2020, 23:39
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Wystarczająco dużo, żeby wywiesić, będącą symbolem zniszczenia własnego klubu, flagę rekina i sprawić, żeby nie zniknęła od razu.

Innymi słowy: nie wiem ile, ale wygląda na to, że za dużo. Mam nadzieję, że (o zgrozo) Misiek dokończy jedyną dobrą rzecz, jaką dla Wisły uczynił przez te kilkadziesiąt lat i doprowadzi do jeszcze większego ograniczenia tej liczby.
Pełna zgoda. Dodajmy szmaty z PDW i anty-Miśkowe. Przestępcy na C mają się bardzo dobrze. Pytanie czy tylko tam?

MaLk napisał(a):Wyświetl post
Póki co, TS śmieje się wszystkim w twarz, eksploatując nie tylko zarejestrowane jako "swoje" znaki, nie tylko "trudne do przyporządkowania do konkretnej sekcji" gadżety ogólne, ale wprowadzając do sprzedaży nawet gadżety wprost związane z działalnością SA, z sekcją piłkarską. Choćby dotyczące ostatnich derbów.

Nie wiem jakim cudem mam zakładać dobrą wiarę w takim działaniu? Mam uwierzyć, że po trwającej od ponad pół roku dyskusji na temat tego, kto ma mieć prawa do którego znaku towarowego i jak te prawa można eksploatować, zarząd TS nie zdążył się zorientować, że jednak dorobek stricte SA nie należy do TS i narusza w ten sposób cudze prawa?
Ja to rozumiem, Ty to rozumiesz, serek ni wuja. Do niedawno argumentem było "lol pokażcie mi tam gadżety czysto piłkarskie XD". Teraz argumentów brak, sprawdźcie jak TS odpowiedział na pytanie ile % pieniędzy z koszulki idzie do SA. Jawna prowokacja, granie na nosie, brak profesjonalizmu, chociaż to ostatnie brzmi śmiesznie w kontekście TS.
Moim zdaniem TS idzie na sprawienie żeby trio rzuciło tym wszystkim w ....u. Czy mają plan B? Nawet jeśli to żadnemu normalnemu kibicowi się on nie spodoba.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.03.2020 o godz. 23:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując