Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2020, 15:57
Dla mnie Kuba na PO byłby bardzo dobrym pomysłem. Nie jest mu obca ta pozycja. Kuba stracił trochę na dynamice ale dalej nam bardzo dużo daje, a kto wie czy nawet nie byłoby to z większym pożytkiem dla drużyny. Gdybym to ja wybierał wyszlibyśmy tak: Buchal-Kuba,Klemenz, Hebert, Sadlok, Mak, Basha,Savicevic,Żukov,Wojo (Chuca), Tupta(Buksa)

Oglądałem Lecha po przerwie zimowej prawie we wszystkich meczach i dla mnie ich gra robi bardzo duże wrażenie. Grają szybko, stwarzają sobie bardzo dużo sytuacji, nie brakuje im pomysłu z przodu, jedynie z tyłu nie wyglądają tak pewnie ale też bez tragedii. Gra ofensywna wygląda bardzo dobrze i tylko przez nieudolność Gytkjera (z żydkami miał sam na sam, a z Jagiellonią co najmniej trzy naprawdę 100% okazje które zmarnował) potracili punkty w wyjazdowych meczach.

Jak dla mnie kuchenki zdecydowanym faworytem, mimo że punktujemy lepiej na wiosnę niż Lech to jednak gra kuchenek jest na wyższym poziomie. Oczywiście, tak jak wspomniał wyżej kolega mamy bardzo mocny środek pola i jeśli uda nam się zneutralizować gości w tej formacji to ich gra może już tak dobrze nie wyglądać. Jestem przygotowany na wszystko a po wygranych derbach wybaczę drużynie każdy wynik
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 06.03.2020 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując