Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2020, 22:30
MalK - tak jak napisałem serkowi, tak napiszę i Tobie: wali mnie czy uważasz moje obawy za tanią wymówkę, ponieważ nic nikomu nie jestem winny i nikt tu nie ma nade mną zwierzchności. Tak jak kiedyś ufałem TS, SKWK, Sarapacie tak teraz jestem o wiele bardziej krytyczny. Tu nie chodzi o same pieniądze, bo to dla mnie grosze, bardziej o niechęć do bycia powtórnie wydymanym, nawet na jakieś resztówki z groszy. Może i słabe, nie uważam się za wzór do naśladowania, ale na razie sobie obserwuję czym ta neutralność wobec TS jest podyktowana i jakie będą jej efekty.

Ma to jakieś znaczenie dla tematu? Nie ma.
Ale fajnie że mnie oświeciłeś że moja motywacja jest błędna. Zmieni to coś w moim podejściu? Nic, oczywiście, świetojebliwe teksty po mnie spływają, nie masz też takiego talentu aby Twój post mnie poruszył.

I na tym myślę możemy skończyć temat mojej skromnej osoby, który jest kompletnie nieistotny. Konrad. ma rację że wszyscy rozmywają zamiast odnieść się do meritum i nawet mnie, mimo mojego ego, wydaje się że dyskusja o moich motywacjach w tym temacie to naprawdę przegięcie pały, no ale skoro musicie...

Co do oceny sytuacji w kwestii głosowania - pełna zgoda, tak to może być odbierane. Ja nie wiem, czekam i obserwuję. Nie oskarżam ani nie podejrzewam o nic serka, ale mam wątpliwości. Jak widać wyżej, nie jestem jedyny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2020 o godz. 22:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując