Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2020, 13:19
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Piszę o Twojej logice "nie wspierania Wisły SA przez Socios, bo spółka nie należy do Trio". Dlatego pytałem o Twoje zakupy w Wiślackim Świecie - przecież idąc Twoim tokiem rozumowania też nie powinieneś tam kupować, bo spółka nie należy do Trio...

Kończąc temat sklepu - kupuję i w Wiślackim Świcie, robię też zakupy w sklepie TS. Ja osobiście, i to jest moja prywatna opinia, dziwię się podziałom na gadżety piłkarskie i niepiłkarskie, dlatego zawsze będę zwolennikiem jednego wiślackiego, wspólnego (TS i SA) sklepu i sprawiedliwego, wypracowanego przez obie strony, podziału zysków. Przy dobrej organizacji takiego sklepu, przy odpowiednim asortymencie SA jest w stanie generować bardzo duże przychody, a pewnie i TS zarobiłby więcej niż wychodzi na swoim sklepie (jeśli myślicie, że teraz są to jakieś kokosy, to się poważnie mylicie).
To że jesteś zwolennikiem takiego sklepu nie znaczy że jest on realny. Ktokolwiek przejmie klub będzie chciał wyłączność na gadżety piłkarskie, bo niby czemu ma się dzielić z zyskami z TS które nawet złotówki nie dokłada. Ale przy obecnej postawie TS klubu nie przejmie nikt. Umówmy się, to oni narobili syfu a teraz szukają frajera który zrobi porządek za nich i zapłaci im za ten przywilej.

Moja logika odnośnie socios jestt bardzo prosta, to Ty ją przekręciłeś. I im dłużej obserwuję co się dzieje tym bardziej mam deja vu i upewniam się w swojej decyzji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2020 o godz. 13:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując