wolfy napisał(a):

Zamiast skupiać się na mnie (bez sensu, leję na to co myślą o mnie w internecie więc ataki personalne to strata energii na walkę z powietrzem) i innych osobach zajmij się istotą sprawy. Tej którą pierwszy poruszył Konrad. Może on Ci pokaże paragony, bo chyba Ci się lejce poperdoliły jeśli myślisz że Ci się będę z czegoś tłumaczył. Nie rozmawiasz z dzieckiem. Jeżeli chcesz zabrać głos w temacie, to przypominam:
- gadżety piłkarskie TS
- ich reklama na fanpage-u socios.
Ty i wieśniak wybieracie sobie nieistotne zdanie i wrzucacie jakieś emocjonalne tyrady (nie tylko skierowane do mnie), ignorując rzeczywistą treść. Przypomina to rozmowę dziada z obrazem.
|
Za przeproszeniem lejce popi... się chyba Tobie, jeśli myślisz, że nie będąc członkiem Socios będziesz dyskutował co Socios ma robić. W mojej wypowiedzi nie chodziło mi o to, byś mi się z zakupów tłumaczył, bo mało mnie szczerze mówiąc obchodzi co tam sobie kupujesz, tylko o Twoją pokrętną logikę "nie wspierania Wisły SA".
wolfy napisał(a):

Jeżeli chcesz zabrać głos w temacie, to przypominam:
- gadżety piłkarskie TS
- ich reklama na fanpage-u socios.
|
To ja też przypominam:
1 600 000 zł przekazane w ciągu roku do spółki akcyjnej kontra polecenie gadżetu ze sklepiku TS. Weź mnie chłopie nie rozśmieszaj.
Dave: dyskusja nt Socios toczy się w pokoju Socios.