Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2020, 19:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak więc niech socios sobie robi co uważa za słuszne, ale niech nie liczy że ludzie będą się przyłączać mimo wątpliwości.
Spory między SA a TS wyszły na światło dzienne mniej więcej późną jesienią 2019 roku - w tamtym okresie mieliśmy za sobą już rok działalności, wiele udanych akcji, podpisane umowy z Wisłą SA i bardzo dobrą opinię potwierdzaną przez ludzi z władz spółki. Jak to się stało, że Cię z nami wtedy jeszcze nie było, co wtedy stało na przeszkodzie? Teraz piszesz, że masz zaufanie do władz spółki (nic dziwnego, robią dobrą robotę) - to dlaczego nie chcesz im bezinteresownie finansowo pomóc? Socios nie robi nic innego - cała nasza kasa wędruje do SA (mało tego, jak tylko znalazła się nadwyżka środków - mimo podpisanej bardzo dużej umowy - od razu zrobiliśmy głosowanie i kolejne pieniądze popłynęły do klubu). Ja Twoje posty odbieram jako tanie wymówki - Twoja sprawa. Prosiłbym Cię jednak, żebyś nie pisał bzdur o głosowaniu przez "kumatych" itp. Bo jedna sprawa to Twoje obiekcje (choć dla mnie to jak wspomniałem wymówki - z Socios możesz zrezygnować z dnia na dzień jeśli coś by Cię niepokoiło), a druga sprawa to podważanie działań czy intencji stowarzyszenia.
Odpowiedz cytując