wiesniak842 napisał(a):

|
Ja szczerze mowiac tez bym chcial odpowiedzi na pytania Konrada, tylko pozostaje przy okazji jedna, odrebna kwestia. Mianowicie, co w przypadku gdy te nasze ewentualne bojkoty, opowiedzenie sie po stronie trio itp nic nie dadza, a TS dalej bedzie robil swoje (czyli nic)? Co nam to da? Obawiam sie, ze dokladnie tak bedzie...
|
Byłby to poważny medialny cios w TS i pierdzielącego głupoty Wisłockiego, zmusiłby ich do odpowiedzi na trudne pytania dziennikarzy, zwiększył presję kibiców.
Jeśli TS planuje jakiś numer to znacznie by im to utrudniło robotę stawiając ich w świetle reflektorów. Biorąc pod uwagę jak działają i co sobą reprezentują mogą chcieć szybko pozbyć się niechcianej atencji i wrócić do swojego bajorka.
Media mają jednak jakiś wpływ na rzeczywistość.
Przy czym jestem już pewny że tak się nie stanie. Zauważyłem że słowa "chcę żeby trio przejęło Wisłę" oznacza "chcę żeby trio przejęło Wisłę na warunkach TS" u niektórych osób, co jest kompletnie nierealne i oznacza powrót Wisły do TS.
A Konrad. - najpierw próbowano go wyśmiać (nie bardzo wyszło), a potem został totalnie zlany mimo że nie napisał niczego nierealnego, głupiego lub szkodliwego.
Tak więc niech socios sobie robi co uważa za słuszne, ale niech nie liczy że ludzie będą się przyłączać mimo wątpliwości.