serek.c2 napisał(a):

|
Też mi odkrycie. Tobie to trzeba powtarzać cały czas, by dotarło do Ciebie, że sądzę tak samo?
|
To fajnie. Tyle że ja nie będę wspierał TS jeśli postanowi zrobić ostatni skok na kasę, jasno też wyraziłem po której stronie stoję.
Dlatego nie wstąpię do socios, żeby kumaci przegłosowali że moje wcześniejsze wpłaty mają iść na patoli z TS po moim odejściu (hipotetyczna sytuacja po powrocie Wisły do TS). Nie chodzi o same pieniądze, ale gdzie mogą trafić. Niby głosowanie, ale Konrad. nie może się doprosić ankiety od ilu miesięcy? Jako kogoś z zewnątrz mnie to niepokoi, bo pamiętam jak działało SKWK i jak to się skończyło.
To jak TS potraktował Wisłę i trójkę po tym wszystkim co odwalili wcześniej przepełniło czarę goryczy, te gnidy nie zobaczą złotówki ode mnie dopóki nie staną się transparentni i się nie zreformują. Czyli pewnie nigdy.
Tak więc niby się zgadzamy, ale jednak w zasadniczych kwestiach nie. Obecnym zarządcom Wisły ufam bo na to zapracowali. Per analogia nie ufam działaczom TS jak psu.
Tyle.