|
No i elegancko. Kozacko panie Żukow! Ten gość jest za dobry na ekstraklasę.
Wojtkowskiemu super posłużył przepis o młodzieżowcu - ma on widać sens.
Sędzia Stevie Wonder bo przecież nie przekupiony, prawda? Ale za to te 2:0 w i dobitka w 90 minucie lepiej smakują.
Cytaty mędrca Syjonu:
Mogę tylko kibiców przeprosić, za to, że tak się zaprezentowaliśmy i nie wygraliśmy, bo akurat jest to bolesne dla wszystkich naszych kibiców - dodał Probierz.
Oj masz pan rację panie Probierz, aj waj!
Zapytany z kolei o to, że jego piłkarze widzą jak on sam zachowuje się przy linii i że jest "pobudzony", co może wpływać na zawodników, odpowiedział wyraźnie poirytowany... -
Nie ma to nic wspólnego z nerwowością, bo jak ktoś ma piłkę, to nie krzyczy. Jak posiadamy piłkę, to jesteśmy nerwowi, a że ktoś protestuje? Pan widział z góry, a ja widziałem z ławki, a siedmiu moich zawodników protestuje? Trudno mi oceniać, bo tego nie widziałem, ale z dalszej perspektywy wyglądało, że zawodnik odbił ręką i była to celowa pozycja obronna. Teraz można bardzo dużo, a jak wcześniej z boku krzyczałem, to nikomu nie przeszkadzało, ale były dobre wyniki.
HAHAHA, ale bełkot! Wijesz się pan jak piskorz panie Probierz, ale w każdym kolejnym zdaniu zaprzeczasz samemu sobie. Jak by się tu wytłumaczyć z klęski przed profesorkiem? Musisz się pan lepiej postarać panie Probierz, w końcu to profesur, kanclerski łeb hahaha!
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 04.03.2020 o godz. 01:10.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
|