Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2020, 10:29
Obstawiam remis, ale oglądałem większość meczów naszego jutrzejszego rywala i oni naprawdę nic ciekawego nie prezentują żeby się nie pokusić o 3 punkty. Jeden mecz gdzie pokazali jakiś ciekawy futbol to ten z kuchenkorzem a i tak Lech w drugiej połowie ich niesamowicie stłamsił i miał kilka bardzo dogodnych okazji. Niestety my też nie gramy niczego wielkiego, nawet te 5 zwycięstw nie było poparte jakąś super grą a raczej sporą słabością naszych rywali.

Spodziewam się raczej underowego meczu (0:0, 1:1, 1:0, 0:1). Judki uważają że mają zdecydowanie lepszych piłkarzy i powinni nas rozjechać. Ja po naszych wzmocnieniach zimowych jestem raczej zdania że obie kadry potencjałem są raczej zbliżone i wszystko zależy od dyspozycji dnia. Do boju Wisełko!

Ps. Najbardziej szkoda Turgemana bo sądzę że Olek na ten mecz jeszcze się nie nadaje od pierwszej minuty, a Tupta to jednak trochę niższy poziom od Alona. Brozio to jedna wielka niewiadoma po kolejnej kontuzji i większych oczekiwań względem niego bym nie miał
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 02.03.2020 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując