Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2020, 13:08
wydaje mi się ze kolegom wyżej chodziło o promowanie przez social media Socios konkurencyjnych biznesowo podmiotow dla pilkarskiej wisly ergo odbieranie jej zarobku ergo "ograbianie jej z pieniedzy"

oczywiscie te zarzuty nie powinny byc stosowane en bloc dla wszystkich sociosów , a wyłącznie tych którzy za wrzucenie tych postów odpowiadali , choc praktyka pokazuje ze takie rzeczy nie dzieja sie bez przyzwolenia tzw decyzyjnych

ale ja nie o tym , mam propozycje dla Socios na akcje politycznie bezpieczna , bo nie zwiazana z tymi przepychankami

otóż chodzi mi o wystosowanie jakiejś petycji do C+ aby mecze Wisły przestał komentować anty-wiślak Wegrzyn

mysle ze glos zorganizowanej grupy moze by wzieli pod uwage , tak sobie wyobrazam (a moze sie myle) , ze to jednak kibice Wisly sa lwia czescia widowni meczow Wisly (i oczywiscie kibice druzyny przeciwnej) , ciezko mi sobie wyobrazi aby ktos hobbystycznie ogladal mecz polskiej ligi pomiedzy dwoma obcymi mu druzynami , a przynajmniej nie ma ich za wiele

a nie ukrywajmy żygac sie chce sluchajac Kazka , i tego jego stronniczego komentowania kazdej decyzji sedziego , np a propos wczorajszego karnego , poza tym chwalenie i cieszenie sie ze skladnych akcji druzyny przeciwnej itp
Odpowiedz cytując