Wyświetl pojedynczy post
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2020, 12:35
https://www.facebook.com/ultrawisla/...42706822476133

Cytat:
CZYTAMY, UDOSTĘPNIAMY!

W związku z licznymi pytaniami już dzisiaj wrzucamy pełne info o zapisach:

🔵 zapisy w starej hali Wisły w sobotę przed meczem w godzinach ❗️12:30 - 14:30 (o 14:30 bezwzględnie kończymy, zarówno my jak i Wy będziemy się spieszyć na stadion więc nie zwlekajcie do ostatniej chwili) oraz ❗️10 minut po zakończeniu meczu (nie pytajcie do której, dopóki będzie zakładana przez nas kolejka)

kolejne terminy będą, ale mobilizujcie się na pierwszy, żeby później nie było: „nie zdążyłem”, a tak było do Kielc 😉

NIE MA ZAPISÓW: online, „błagam kupcie mi bilet”, „zarezerwujcie mi 4 miejsca, przyjdę na następne zapisy” „zapiszcie mnie a ja zapłacę w dniu wyjazdu”. Jak komuś zależy niech ruszy 4 litery albo poprosi znajomego.

⚪️ koszt przejazdu: 50zł w tym 10zł na cele ultras, bilet: 30zł
❗️nie musicie się zapisywać osobiscie, może znajomy, DANE PRZYJMUJEMY NA KARTKACH na których musicie wpisać:
-imię, nazwisko,
-transport/transport + bilet (w przypadku biletu dopiszcie pesel)
Potraktujecie to poważnie, ułatwi to pracę nam i oszczędzi czasu Wam

WAŻNE! Nie dysponujemy i nie zapisujemy na same bilety, będą one do nabycia w klubie (od kiedy obserwujcie stronę Wisły), my jedynie grzecznościowo możemy zapisać osoby które jadą naszym transportem, a nie będą miały możliwości zrobić tego samodzielnie w późniejszym terminie.

🔴 pamiętajcie, jedziemy wszyscy razem autokarami. Jeśli Ty właśnie to czytający stwierdzasz, że „Ci się nie chce, że wolisz autem, że pewnie dużo osób pojedzie autami więc i Ty możesz autem” i ogólnie masz to w dupie przypomnij sobie jedno zajebiście ważne hasło: CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM. Nie ma lepszych i gorszych, równych i równiejszych, poprosiliśmy Cię o to, bo nic nie możemy Ci kazać, ale doceń naszą pracę i starania o wyższą pulę biletów i jedź z nami JEDNYM TRANSPORTEM. Jak już pisaliśmy, musimy się zorganizować max, żeby max z tego wyjazdu wycisnąć. My wkładamy w to masę czasu i pracy, Ty współpracuj z nami i jedź autokarem. Ze swoimi braćmi po szalu, bo najlepsze znajomosci zawiązuje się na wyjazdach.
❗️Tyczy się to wszystkich: FC/OSIEDLI/zorganizowanych grupek znajomych. RAZEM ZNACZY RAZEM. JEDNA WISŁA BEZ PODZIAŁÓW!

W sobotę przed meczem równolegle będziecie się też mogli zapisać na koszulki Cała Wisła zawsze razem, dla osób jadących do Gliwic autokarem zniżka 15zł, czyli 45zl zamiast 60zł. A jeśli już się na koszulkę zapisaliście, to zwrócimy Wam te 15zł.

Cytat:
ARMIO!

Mamy dla Was dobrą wiadomość, patrząc na prognozę ilu nas pojedzie udało nam się obniżyć koszt przejazdu o 5zł.

Tak więc obniżamy cenę autokaru do 45zł.

Abyśmy wynegocjowali więcej być może jeszcze na teraz i na przyszłość musimy pojechać licznie, mamy nadzieję że nasze starania przekonają tych niezdecydowanych!
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując