Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2020, 21:05
nero napisał(a):Wyświetl post
Jesteście obiektywni z tym wielkim talentem Buksy?
W meczu z Koroną chyba, ani razu nie pokazał jaj i nie wziął na siebie jakiegoś dryblingu, odpowiedzialności.
Nie wiem czy mi się tak wydaje, ale gość biega strasznie powoli, nawet nie jest wstanie szybko ruszyć do piłki.
Mam wrażenie jakby nie koordynował swoich ruchów, nawet jak biegnie to tak jakby nogi biegną, a całe ciało robi coś innego.
Moim zdaniem gole to nie wszystko, spoko strzelił 3 gole, ale pokazał coś poza tym?
SZEFUŃCIU CZYTAJ UWAŻNIE FORUM I ZOABCZ W TEMACIE Z korona CO NAPSIAŁEM...

Zgadzam sie, ze jest mega wolny i malo zwrotny, zwrotnosci nie poprawi z wiekiem, wrecz przeciwnie , bedzie "klocem" na maire Jacka M. czy Nalepy.

Tylko janusze z definicja jaraja sie nim tak samo jak piatkiem, ludzie bez pojecia , bez oczu, bez wyczucia...chorągiewki.

heh nie wiem czy trolujesz mnie czy miales gdzies podsluch na stadionie, ale dokladnie to sam z kumpel twierdzilismy odnosnie jego ruchow cieszy, ze nie tylko ja to zauwazylem...

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Aby wywołać dyskusje wrzuce coś na szybko (jutro napisze wiecej).

Zszedł Buksa i zaczela sie gra w 2 polowie, ktora była bardzo fajna - spokojni 2,3 bramki mozna było dołożyć.

Po 15 minutach mowie do kumpla: patrz on nie ma siły biegac... i co? 80 minuta i skurcze.

Wali mnie, ze ma 10 czy tam 16 lat, oceniam goscia z polskiej ligi czyli: szybkosc i zwrotnośc Jacka Matyja.

Buksa dorośnie, zmężnieje, pare kilo przybierze i będzie czołgiem na miare Nalepy za czasów gry u nas, czy Stawarczyka Piotra...

Oczywiście trza oddać, że ma instynkt i strzał. Sporo piłek przeszło obok niego, gdyż nie potrafił się pozbierac. czy dołożyć susa. Póki co najbardziej odpowiedni okres gry dla niego to : od 70 minuty.

Reasumując: SPRZEDAJMY go jak najszybciej, póki są frajerzy typu nabijacze piany czy pompowacze balonika - sprzedajmy póki frajer chce się nabrac i wyłożyć jakiś hajs :] Frajer typu Milan kupujący piątka.

No to chyba tyle.

Teraz niech chorągiewki się produkują. :]

PS:

EL CAPITANO KUBA - dla mnie wzór człowieka, mój idol - kocham go.

aNouc napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tej spieprzonej okazji przez niego na 2 gola w meczu z Korona. To trzeba wykorzystać. Takie bramki idą w świat
Akurat o to nie mam pretensji, wrecz nawet doceniam, ze doczłapał do tej piłki, on juz sił nie mial po 15 minutach, tak wiec ta akcja w koncowce na dobieg to i tak dobrze, zaraz po tym skurcz, zero preteensji z mojej strony.

EDIT:

uj mnie strzela z tymi kontuzjami, po 2 kolejkach: hebert, potem z lubinem Bury, a teraz miedzy meczami Turgeman FUCK !!! Szkoda chlopa bo dal calkeim niezle dwa wystepy, cholernie bylem ciekawe co pokarze dalej :./ Los nei jest łaskawy ehhhh Na Brożka nie liczę ze wzgledow zdrowotnych :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 25.02.2020 o godz. 21:16.

Odpowiedz cytując